yoga

Yoga - skönt men inte jobbigt måste jag säga.
Bella tog med mig på ett yogapass. Första kvarten var en kamp mot fnissattacker och med solhälsningar. Men sen var det ganska skönt att stå där och andas i takt och inte tänka på nånting alls.

Men back to reality, disken väntar!

Stressig morgon!

Imorse kände jag mig för en gångs skull utvilad när jag vaknade. Det fick ju sin förklaring några sekunder senare när jag vände på mig och tittar på klockan, 07.57! Fysikprov! är min första tanke. Jag flyger upp ur sängen o springer runt på mina 20 kvm och försöker göra allt jag vanligtvis gör på en timme på 3 minuter. Lyckas på kanske 10. Slänger ner fysik grejerna och en drickyoghurt i väskan o cyklar iväg till skolan i turbofart.
Jag får nog ta och inhandla en väckarklocka, eftersom det inte är första gången min mobil bestämmer sig för att låta mig sov en extra timme.

A wish for something more

And I, I wish I was your one
your one and only sun and you looked at me that way
I wish for long lingering glances
Fairy tale romances every single day
And you look at me and say I'm your best friend every day
But I wish for something, wish for something more
Oh I love you like a friend
but lets not pretend how I wish for something
wish for something more



Goodbye Margit

Ikväll borde jag ha pluggat engelska, fysik, matte och konstruktion. Istället har jag haft en lång pratstund med Lina i telefon, mycket trevligt, varit o shoppat på ica, snyggat till min blogg lite och gjort andra allmänt onödiga saker. Det är ju smart av lärarna att lägga alla uppgifter till en och samma vecka, jag menar så fullspäckat med arbeten har vi ju faktiskt inte de andra veckorna! Men nu blir det en sak mindre att tänka på, när jag officielt lägger ner mina tyskastudier, Goodbye Margit!

Om en timme är Amanda 17 år, grattis i förskott!


Jag har bara lite paus från bloggandet

Jag har ju lagt ner det här med bloggandet lite, så istället länkar jag där nere på kanten till mina söta vänner som skriver så att tangentbordet hotar med att brinna upp!

Puss & kram =)

RSS 2.0