Sthlm here we come

Nu är det bokat och klart. Den 12:e augusti blir det Stockholm med mina favorit tjejer! :)

Idag gjorde jag, mamma och brorsan en snabb visit i Örebro. Martin gjorde en Britney och rakade av sig allt hår. Jag skulle köpa en säng, men den fanns inte i lager så pappa får ta den nästa vecka. Istället köpte jag en klänning, skärp, leggings och väska... jag som skulle spara pengarna till Stockholm.

Annih och en båt

Heldag med Annih idag. Det var kul för det var längesen. Vi låg och chillade på stranden på förmiddagen och planerade hur vi skulle ta gummibåten över till andra sidan sjön. Men någon sån båttur blev det inte för under tiden vi var hemma och pumpade båt och åt hamburgare hann det komma en hel del mörka moln. Men vi var ju tvungna att i alla fall testa båten så vi tog den med oss och gick ner till vattnet igen och kul hade vi ju i alla fall innan det började regna och åska och vi fick ta båten som tak, störa de dödas frid och springa hem.

Jag bor på Ica

Imorse fick jag mig ett allvarligt snack med chefen. Igår hade det nämligen kommit in kontrolanter från Ica och köpt öl eller cigaretter och inte frågade jag dem efter leg. Det hela kändes aningen bättre när Lina inte heller hade gjort det¨och också fick sig ett snack.

Eftersom det inte var något allvarligt brott jag hade begått så fick jag ju inte sparken utan stod lite senare i förbutiken när det kom in en kille som ville skicka ett stort paket till England med försäkring och hela köret. "Jaha det säger du" tänkte jag men inte visste jag hur man gjorde det, så jag fick numret till post-supporten! Att man skulle slå en nolla innan man slog numret hade jag inte riktigt förstått så de två första samtalen gick till någon mystisk tant som inte visste ett dugg om post och paket. På tredje försöket kom jag i alla fall rätt och tryckte 2 för att få teknisk hjälp. Jag hamnade i telefonkö och min stackars kund stod tålmodigt och väntade. Men sen ni så fick jag allt prata med en trevlig man som visste precis hur jag skulle bära mig åt, vilka knappar jag skulle trycka på och vad jag skulle skriva i papprena. Så en ett 15 minuters samtal senare var paketet klart för avfärd.

Idag har jag namnsdag, grattis till mig!

6 tjejer och en grill

Grillkväll hemma hos Amanda med brudarna igår. Det vi kom fram till var att vi hade behövt en riktig man som kunde sköta grillen åt oss! Visst vi lyckades grilla våra köttbitar, men tid tog det med den ynka lilla glöd vi hade. Ska nog inte gå in på några närmare detaljer om hur vi bar oss åt.

Nu ser jag att jag har ett ben till en mygga fastklistrat på skärmen, där jag dödade en nyss. Alla myggor borde fan dö! Vi hade en jättestor skalbagge i taket idag också, verkligen jättestor! Vi dödade den också.


Sjuk

En av två lediga dagar den här veckan, fint väder ute och jag är sjuk! Hur kul är det på en skala?

Jag ska låtsas att det regnar, kolla på massa one tree hill avsnitt och låta halstabletter, C-vitamin brustabletter och nässpray bli mina bästa vänner.

Smällar man får ta

Min mamma är lite arg på mig.
Just snyggt.
Hejdå.


Amandakväll

Hard work fram till kvart över 10 igår kväll. När jag slutade kom Amandii och hämtade mig. Vi åkte hem till henne och fixade sen gick vi ut, det var ju inte så livat för oss under 18 som inte kom in i herrgårdsparken. Men trevlig kväll ändå. Vi blev trots allt erbjudna skjuts av några gubbar i en raggarbil! Men det tackade Mandy nej till (klokt val hon gjorde åt oss). Duktiga som vi var kom vi hem exakt den tid som hennes mamma hade bestämt och innan vi hann bestämma oss för om vi skulle ta risken att smita ut igen eller inte så somnade vi, så den saken var ju klar.


 
Morgonen tillbringade vi halvsovande till Svensson, Svensson och när vi hade vaknat till blev det frukost på Hamburger Hill. Tanten som jobbade där var orolig att våran bil hade blivit stulen :o! Men vi har ju ingen bil så det var lugnt! Efter att ha kollat på nåra till avsnitt av Svensson, Svensson tog jag bussen till min farmor och åt mackor och spelade kort med henne. Nice!

Nu ska jag väl ge min systers kanin mat innan den svälter ihjäl. Förresten så kan Amandas kanin gå ner i spagat! Eller var det kusin, Amanda? haha

Party

Nu har jag städat i 3 timmar (med lite hjälp av Annih)! Men det var det värt för igår kväll var riktigt kul. Singstar, dans och skumbad för vissa ;). Slutade i poolparty också. Det var nice!

Ikväll blir det jobb, som jag inte ser fram emot. Men pengarna rullar ju in bra en lördagkväll. Sen får jag väl se om Mandy hittar på någonting åt mig efter det.

PUSS


RSS 2.0