Vi sparar skallen i år

Halloween. Imorrn ska vi ut och supa skallen av oss! Nej just det, det var förra året. Men party blir det i alla fall, men vi kan ju spara skallen.

Mickis är ute och spökar med sina vänner nu. Egentligen ville hon vara pumpa men mamma hade inge lust att sy en pumpakostym och tyckte gott att hon kunde vara häxa eller spöke som alla andra. Kompromissen blev något vampyr/drakula liknande.



Jag är ingen proffsig bloggare

Vad hände igår egentligen? Det slogs rekord så det bara sjöng om det i min statistik och massa kommentarer från helt okända människor ramlar in. Inget fel med det, jättetrevligt ju men man undrar ju.. Jag antar det här är något som en proffsig bloggare med femtioelva kommentarer om dagen aldrig skulle skriva, men jag är ingen sån. :)

Det är tamejtusan snö ute!

Japp, hela luften är full med stora, vita snöflingor! Brukar det snöa i oktober eller? Nej? Klimatförändringen gör sitt. Nu skulle du allt vara här Maria, du som gillar snö och vinter. Åka skidor på min gräsmatta är inte fy skam. Men får nog vänta ganska länge innan det är möjligt. Några månader kanske, för den här snön verkar inte ligga kvar.


Ego-Magdisch

Idag har jag suttit klistrad vid datorn i princip hela dagen. Döm mig inte, jag är faktiskt sjuk. Jag är numera expert på spindelharpan, men tröttnade på det efter ett tag så gjorde en ny bloggdesign. Bara massa bilder på mig själv för jag tror att jag är snyggast i världen eller nått kanske.

Nu är det snart desperate housewives. 5 år in i framtiden, spännande! Jag måste nog ha lite popcorn.

Tjingeling!


Lite väl tidigt ute

H&M's vårkatalog har kommit! Hallå, det är ju inte ens vinter än. Det är ju dödsdömt att beställa någonting nu, man hinner ju ändå ändra sig innan våren. Fast jag måste erkänna att det är lite frestande att slänga iväg en beställningen på en bikini eller två. Men det får nog vänta ganska många månader.

Champinjon!

Kvällen har spenderats hemma hos Lina med sällskapsspel. Jag och Annih spöade skiten ur de andra! De trodde att det var kortens fel att vi vann, men det är nog inte det enda problemet när man tror att champinjoner är en fisk. Kul var det i alla fall.

Jag har köpt en ny tandkräm idag också. (Intressesmurfarna hoppar nu, jag vet). Nya aquafresh iso-active, med ett aktivt skum som rengör mellan dina tänder. Gör dina tänder 25% renare. Jag går verkligen på all reklam. Imorgon kommer jag nog vakna upp med ett gnistrande vitt leende.

God natt, klockan är faktiskt 00.03 egentligen.

Mamma Mia, here I go again

Idag åkte vi och skulle gå på bio. Jag och syrran skulle gå på high school musical 3, men det fanns inga biljetter kvar på den. Så mamma och Mickis ville gå på Mamma Mia istället, så jag fick se den en gång till. Dom älskade den så efteråt åkte vi raka vägen till Ica Maxi och köpte soundtracket som vi lyssnade igenom på vägen hem.

Nu måste jag städa! Jag sov i min brors rum inatt p.g.a. en bomb som slog ner i mitt rum för några månader sen och ingen har orkat städa upp efter. Tycker inte att det är så viktigt när jag inte behöver vara där så mycket. Men om jag ska vara hemma på lovet kanske det är ganska bra. Jag läste i Annihs städ-blogg att det inte är hälsosamt att ha dammråttor som husdjur.


Batman dissar

Risbergskafesten var ingen jättehit, batman kände sig lite för coool för alla fjortisar där. Dessutom var det kämpigt att komma upp imorse. Tur att skoldagen inte var allt för ansträngande, först 2 webbdesignlektioner, sen lunch, och sen film! Prinsen av Egypten, min favoritfilm när jag var mindre. Vi hade förbrett oss med popcorn men dom blev brända så jag slog mig ner bredvid Anton och hans stora chipsskål. Filmen blev lite extra rolig när vi upptäckte att Carola var en av rösterna.

Kan också tillägga att mitt busskort finns att hämta ut hos länstrafiken. Jag har knappt åkt stadsbuss på hela året. Men igår när jag gör det så kommer det en arg kontrollant och beslagtar mitt busskort, det är ju lyckat!

Jag ser ut som en tjockis på skolfotot också. Det är lite kul.


Skillnaden på Britt och britt

Tina har börjat titta på nyheterna på morgonen så när vi sitter i matsalen informerar hon oss om att det är de blindas dag och den nationella tvätta händerna dagen idag.
Tina säger: Visste ni att var 4:e britt har bajs på händerna?
Louice svarar: Jaha, jag heter Birgitta, det är ju inte Britt...
Alla: HAHAHA
Tina: Vet du inte vad en britt är?
Louice ser väldigt frågande ut.
Vi: Du vet britt, storbrittanien. Hahahahaha

Ja man kunde ju ha undrat varför de tog just namnet Britt när de gjorde sin statistik annars. Smart blondie! ;)


Mamma Mia feber!

Hela Sverige har drabbats av någon sorts Mamma Mia feber. Alla utom möjligtvis min pappa han är imun mot sånt. Först var det musikalen, sen kom filmen (vilken jag tyckte var väldigt bra) som båda gjorde succé. Nu kommer sing-a-long versionen, karaokebio! Texten är markerad med rött, eller något liknande, när man ska sjunga med. Hur ska det sluta! 50 galna tanter inne i en biosalong som står upp och sjunger. Är det inte lite att förstöra filmupplevelsen? Kanske ska testa. Dessutom så har friskis & svettis börjat med Mamma Mia jympapass med bara ABBA låtar. Bella tycker att det är något som bör testas, så visst vi har Mamma Mia feber vi också.
Här får ni en låt:

Tummen upp

Idag sov jag till klockan ett! Det var längesen jag verkligen sov ut så mycket, väldigt skönt var det. synd bara att jag sov bort hela förmiddagen och dagen kommer gå väldigt fort. Men det gör väl inte så mycket, jag har inga stora planer direkt. Laddar ner Made of honor som jag ska titta på snart och ikväll ska jag nog umgås lite med min familj när de kommer hem. Om inget annat dyker upp vill säga.


Såg min brors skolfoto igår, herregud! De enskilda korten var väl bra. Men på klasskortet har den pajasen lagt sig på sina sittande klasskompisar! Det ser ju väldigt snyggt ut när man har kallsongerna 20 cm ovanför byxorna slutar och sen skjortan ännu högre upp. Inte nog med det så har han också vikt upp överläppen på något underligt vis så att han ser ut som nån jävla gnagare! Men jag diggar det, Martin!


Fredag

Nu är det fredag, IGEN! Ja det är fredag väldigt ofta tycker jag. Kanske känns det bara så för att det nästan jämt är "snart fredag". Redan på lördag morgon är det ju snart fredag igen. Tiden går så himla fort. Fast samtidigt har vi bara gått 7 veckor i skolan, bara 7 fredagar. Det känns som många fler.

Maria antydde att min blogg är en matblogg. Så jag ska börja variera mig lite. Jag menar vem vill ha en matblogg? Inte jag i alla fall. Fast jag måste bara tillägga att ikväll ska jag äta pizza med mina vänner!

Det är brustna hjärtans höst

Lasse W är verkligen höst, det bara skriker höst ur alla hans låtar faktiskt. Idag kände jag inte för att göra nånting alls när jag kom hem, vet inte om det är för att det är höst ute eller för att vi slutade skolan klockan 5. Jag la mig i alla fall i soffan och åt glass och kollade på one tree hill repris som gick på tvn. Sen ringde jag pappa och sa att han fick skjutsa mig till träningen för jag orkade inte cykla. Imorgon ska han skjutsa mig till skolan också och sen hem till Grythyttan (Y). Perfekt med egen taxi ju!

Nu sitter jag och dricker en Chiquita smoothie. "Just fruit in a bottle, nothing else added". Verkligen ingenting, inget koncentrat, inga konserveringsmedel, inga tillsatser, inget socker! Ingenting, bara frukt. Jag förstår inte riktigt hur det kan gå till. Borde det inte typ rutna eller något liknande i flaskan? Tydligen håller den sig i typ 2 veckor. I och för sig var den inte jättegod. Jag föredrar nog lite socker och konserveringsmedel.


Ben & Jerry's

Jag har suttit och tittat på Grey's Anatomy och ätit Ben & Jerry glass. Det måste vara världens godaste glass. Synd att det säkert är den dyraste också. För er som räknar kalorier kan jag informera om att ett paket innehåller 1100 kcal och antagligen bör undvikas. För mig som inte gör det är det väl bara att äta.


Fucking cold

Idag var det jävligt kallt ute! Så jag gick och inpulsköpte en stor fet dunjacka. Inte helt säker på om jag ska behålla den än, men jag skulle ju inte frysa i vinter i alla fall.

Man kan ju inte följa alla regler

Idag var jag lite busig, Annih tyckte att jag skulle få en varning från ovan. Inga detaljer, man vet ju aldrig vem som läser det här! 

Om en liten stund kommer pappa med en ny cykellampa till mig. Kan ju vara bra, snart kommer det väl vara mörkt både när man cyklar till och från skolan. Det är nog det värsta med hösten, man lever i ett jävla mörker.


6:e oktober

Mitt horoskåp i Cosmo säger att gammalmodiga merkurius tycker att jag ska ge ett ex en andra chans den 6:e. Nej du merkurius!

Jag sitter och knaprar på nacho chips och skriver lite fakta om Christoffer Polhem, ni vet gubben på femhundralappen, det fick dock inte vara med i uppsatsen för det blev så fult när den meningen kom på nästa sida där jag ska skriva om automata. The first automata was created by GOD står det på en sida, men jag tror inte att det heller får vara med för jag vetto tusan vad dom menar med det! Nu ska jag hoppa in i duschen! Jag sitter ju faktiskt inte bara o tjockar chips, har hunnit med träning ikväll också.

Övningskörning

Jag har övningskört för första gången idag. Jag sa till mina medresenärer att ta på sig bältet och be till gud. Sen satte jag gasen i botten och ...fick motorstopp. Nej riktigt så var det inte, förutom mina x antal motorstopp tyckte jag faktiskt att jag var ganska bra på att krypa runt på 1:an. Mycket mer än så blev det inte för när jag växlade upp till 2:an och närmade mig 20 km/h blev mamma så nervös att det var bäst att avsluta det hela, byta plats och åka hem igen.


Tårtkalas

Idag fyller min morfar år, grattis till honom! Vi var såklart där och åt tårta och god mat. Lite kul att träffa honom och mostrarna och kusinerna eftersom det inte blir så ofta när dom bor en bit bort. Men man blir lite trött av att ha 4 små kusiner mellan 1-6 år som springer runt överallt och för mer väsen än man tror är möjligt. Innan vi åkte hem fick jag ett pappersflygplan i ansiktet, det tyckte de var otroligt roligt!


Tur att min mamma inte läser det här

Borde väl egentligen cykla till skolan nu. Men jag orkar inte och det är så förbannat kallt ute. Fredrik blir nog inte så ledsen om jag kommer lite sent till fysiken. Jag sitter här lite till och lyssnar på Lars Winnerbäck - Balladen om konsekvenser. 

Ikväll blir det Kumla med tjejerna, det blir myyys! :D

Currysås med yoghurtsmak

Jag tänkte laga kyckling, pasta och currysås (på påse, men ändå) till middag idag. Har kokat pastan och stekt kycklingen när jag kommer på att currymixen ska blandas med 2 dl mjölk och 1 dl vatten, lr tvärt om och mjölken är slut! Så vad gör man? Jag tar yoghurt istället, det är väl ungeför samma sak? Vet inte om man ska beskriva resultatet som currysås med yoghurtsmak eller yoghurt med currysmak. Inte att rekomendera i alla fall.  

Som vanligt noll koll

Här sitter jag och drömmer. Izabella kommer ju om en kvart, vi ska dra på träning. Och jag är hungrig. Och jag vet inte vart mina kläder är, eller jo över hela golvet, hela rummet, men inte just dom jag ska ha.
Sätt fart!


Fetto!

Annih beordrade mig att slå på 3:an, jag gör såklart som hon säger o får se nått så jävla äckligt! Generation fett, om feta människor, och då menar jag FETA som fan! Jag är chockat av alla information dom ger mig om den här killen.

Världens fetaste man, 600 kg tung. Instängd i sitt eget hem eftersom han inte kan gå på grund av sin vikt. Sängbunden i 7 år. Nu vill han gå ner i vikt (lite sent påtänkt kanske). Han har en egen specialbyggd toalett också som han hoppas att han någon gång ska kunna använda, den är så stor så om det kommer ett barn och hälsar på får den akta sig för att ramla i. Men en tjej har han tydligen som han vill gifta sig med när han har bantat så mycket att han kan gå fram till altaret och han påstår att de har lika bra sex som normala, jag tvivlar! Eller någon som tänder på det här kanske?


Jag varnar känsliga tittare, fortsätt inte lägre ner!










RSS 2.0