Go girls!


Herrgårdsfesten

För kul kväll igår! Förfest med härliga tjejer och ölspel hemma hos Victoria först. Annih du skulle varit där, vi fick KÖTT! Sen blev det fest och dans med hela Hällefors nere i herrgårdsparken. Det är nog sånna här kvällar jag lever för just nu. Skulle gärna stannat i sista låten hela natten, men jag fantiserar nog way too much!

I brist på efterfest blev det kebabrulle och skitsnack med Erik och Ståhl. Jag älskar mat, speciellt mitt i natten så när jag kom hem tog jag med mig några kalla korvar och la mig och tittade på ett avsnitt av Gossipgirl.  

Mer fest i sommar tack!

Åska!

Inatt tror jag att vårat hus att det privat jävla moln över sig, bokstavligen! Jag har aldrig varit med om värre åska. Det är inte mycket som kan väcka mig ur min skönhetssömn men det här vaknade jag av, och smällarna kom verkligen rakt uppifrån. Jag övervägde för en stund att följa min systers exempel och ropa: "Mamma, jag är rädd!" Men eftersom jag är så fucking modig så låg jag tyst och lyssnade på detta oväsen blandat med pappas förskräckliga snarkningar.

Jag undrar lite om man får svära i bloggen, eller är det liksom som på TV, förbjudet? Jag ska nog sluta med det i alla fall. Kan ju använda "järnspikar" när jag behöver lite förstärkning.

Määndy

Idag kom Amanda och hämtade mig på cykeln efter jobbet :). Jag fick dock trampa själv och hon åkte med. När jag trampade bestämde ju jag vägen också så först blev det en sväng förbi pizzan för att jag skulle överleva. När vi sitter där inne ser vi Petter åka förbi, Amanda skriker "Petter!" och vi chockeras över att han inte ska äta pizza! Förklaringen var att han var tvungen att göra mat som han kunde ha med i matlådan imorgon också.

Sen vart det hem till Amanda där hon tog fram den stora saxen och började frisera mitt hår! En aning läskigt i början när hon skriker "oj" efter första klippet och med det andra klipper sig själv i fingret... Men hon fick in snitsen på det där till slut och det blev riktigt bra, kanske lite längre på höger sida bara ;).

Heja Sverige nu!!!

Ibland

Ibland får jag liksom ont i magen när jag tänker på dig. Ibland liksom kokar det i mig för att du tror att allt är bra och att du är bra. Ibland gråter jag för att jag liksom känner som Håkan. Men bara ibland.
Annars är allting nästan perfekt!

Hjälp, jag är en jordgubbe!

Kan ju hoppas att jag inte behöver säga det snart..

Började jobba idag och om det stämmer att man blir som man umgås finns det en risk att jag kommer bli en jordgubbe inom en snar framtid eftersom det är mestadels jordgubbar jag ska umgås med i några veckor. Kan hända att jag blir 50 år äldre också eftersom medelåldern på mina kunder ligger nånstans runt 65.

Nej det ska nog gå bra jag ha ju så stark självkänsla! Tummen upp på det!

Bilar och köttbullar

Igår var vi långt långt bort, mitt ute i skogen och badade. Trodde inte att vi skulle komma dit ens, efter halva vägen lagom när mottagningen hade försvunnit i mobilerna blinkade nån lampa i bilen och olycksbådande rynkor bildades i pannan på föraren. Men fram kom vi och det var kallt kallt! Vi tänkte åka och tälta också men det gick ju som det gick med det. För några jävlar hade redan tagit våran campingplats och till nått mer ställe kom vi inte innan lampan i bilen började blinka igen och det konstaterades att någonting läckte. Så vi fick åka hem och sätta oss i sängen, lyssna på karlavagnen på radion och äta kalla köttbullar och ahlgrens bilar istället. 

Nu lyssnar jag på Bon Jovi - bed of roses och väntar på att Martin ska sluta jobbet så vi kan äta glass i det "vackra" vädret.  

Sommarlov

Skolavslutningen firades med tårta, inte allt för skön sång från Christina och kramar från alla lärare. För att vi skulle fatta att det var sommarlov föreslog Maria ett sommarskrik, alla hakade på och skrek som galningar! (Kunde ha gjort.) 

Idag kollade vi på Hällefors studenterna som plågat sig igenom 3 år på Philskolan, grattis! Petter och Martin fick en varsin blomma, varsågod!

Inatt ska jag sova, imorgon ska jag sova.. för att kompensera inatt då det var lite brist på sömnen av diverse anledningar. HOT HOT HOT!


In the jungle

569957-9

569957-11

569957-10

569957-12

569957-8

569957-7

JAG ÄLSKAR SÅNT HÄR!


Space invaders

Frukostbuffé på Java med Tina & Louice var fettnice. Direkt därefter åkte vi och käkade lunch i skolan. Det var också det enda vi gjorde i skolan idag.

Sen åkte vi upp på stan och åt glass (oj vad vi äter upptäcker jag nu). Men det var väl tur det för jag och Tina var ju tvungna att orka med Marias shoppingrunda på jakt efter den perfekta klänningen. Det blev hårt, den tjejen provade varenda klänning i hela Örebro utan vidare resultat och bråttom var det, hon hann inte ens stänga provhytten efter sig innan det var av och på med nästa klänning. Tina pepprade in dextrosol i munnen för att få energikickarna som behövdes för att hänga med. Och eftersom vi båda hade varit så duktiga belönade Maria oss med tuggummin ur automaten :). Som tur var var det till slut värt allt slit när vi hittade klänningen med stort K, dock 5 nummer för stor. Men Gud har ju trots allt givit oss symaskinen för tillfällen som detta.

Slutet gott allting gott kunde man ju kanske tro, men Maria tappade sina solglasögon på kuppen och jag är rädd att hon aldrig kommer återse dem igen. Hon fick ge upp sina brillor och vi cyklade hem till Tina och virade upp håret på små folierullar. Vi går in stenhårt för våran roll som djungelmänniskor imorgon! Så när det var klart cyklade vi hem som två tanter från yttre rymden, snyggt!
image10

Nu skulle jag behöva köpa mjölk och yoghurt, men det betyder att jag måste våga mig ut såhär igen...


RSS 2.0