bussjävel

Den förbannade bussjäveln tog en annan väg och hoppade över min hållplats utan att berätta det för mig! Jag slår vad om att det var Mr. Happy som körde, haha nu tar vi en annan väg *smile*, tänkte han säkert. Nu måste jag gå upp tidigt imorgon och åka buss utan vänner :(. Arg.

Jobb

Idag har jag sagt "Hej hej! Vill du ha lite av varje?" ungefär 450 gånger! och för varje gång jag sa det tjänade jag 1 kr och 50 öre.

En bussresa

Av någon anledning trodde jag att jag skulle hinna gå från skolan till konserthuset på sisådär 7-8 minuter, det gjorde jag inte så jag missade bussen och tog en sväng in på h&m istället tills nästa buss kom. Den var full med folk så jag fick sitta bredvid någon främmande kille. Trött som tusan var jag, men medans jag satt där och blundade kom jag fram till att det var bäst att inte somna, skulle ju bli lite pinsamt om jag vaknade liggande på killens axel eller något i den stilen. han gick av i Nora men jag kunde inte sova då heller, satt och spelade snake på mobilen resten av vägen hem, var väldigt inne i det, fick en jävla massa poäng och höll på att missa när jag skulle gå av. Som tur var gjorde jag inte det.

Nu ska jag packa ner mitt playstation och singstar-mikrofoner och åka till Amanda och sjunga med girlsen.

Adios amigos!

Imorse gick jag i en tjockis fotspår

Ja, bokstavligen faktiskt. Det var ju snällt att någon hade gjort spår i snön åt mig som jag kunde gå i, men jag slår vad om att denna vänliga skäl var en tjockis. För det kändes som att jag nästan vaggade fram när jag försökte följa spåren, mamma tyckte till och med att jag såg lite lustig ut.

Öppet hus i skolan idag. Så det känns inte som att det är lördag och imorgon söndag och sen måndag och skola igen. Men lördag är det och den har tillbringats förutom i skolan, med mamma på marieberg, trevligt värre. Vi köpte mest julklappar åt little sister. Inne på Toys'r'us säger mamma att hon önskar sig en riktigt jul. Jaha en mysig jul med tomte och snö tänker jag. Lite senare visar det sig att "en riktigt jul" är namnet på förra årets julkalender som hon vill ha på dvd. Idiotförklarad.

Sen drar vi från Örebro, norrut! Mahaha. Jag hamnar hos Lina med henne, Victoria (även kallad Toss-man), och en stor skål fruktsallad. Det var en trevlig kväll men min mamma ville sova så hon kom och hämtade mig. Så nu sitter jag här och ångrar att jag inte tog med mig min dator så jag kunde kolla på gossip girl. Men annars tycker jag att det är skönt att vara hemma, stannar nog här tills på måndag. Imorgon ska jag och Mikaela sjunga ABBA-singstar och så ska dom få göra nån riktigt god mat åt mig, kanske en del av älgen vi har i frysen ;).

Hejdå hörni!


Förvirrande samtal sent på eftermiddagen

B: Ska du upp på stan, magda?
M: Ja, ska du?
B: Ja det ska jag.
M: Cyklar du?
B: Ja.
M: Jag med!
B: Ja, du har redan sagt det..
M: Va?! Har jag?
B: Ja alldeles nyss.
T lägger sig i: Nej det har hon ju inte...
B: Jooo..
A lägger sig också i: Ni är båda förvirrade! (Ska han säga!)
M: Har jag sagt att jag cyklar och sen glömt bort det?
B: Jag vet inte, men jag cyklar inte jag åker buss.
M&T: VA?!

17 år!

Jaha, hur känns det?
Tja... ungefär som igår, lite äldre, lite rikare, lite snyggare och lite bättre!
Nu börjar nedräkningen till 18årsdagen, 365 dagar kvar.

babbel

Om alla glas, grytor och bestick är använda, betyder det då att man ska diska? Det är det jag sitter och funderar på samtidigt som jag läser på baksidan av mjölkpaketet. De har gjort en lista som heter Tre av världens äldsta människor, sen listar de fyra personer, kan de inte räkna eller? Den äldsta hette i alla fall Cruz Hernandes och blev 128 år.

Imorgon är det nationella prov i engelska som gäller. Jag kan inte säga att engelska är min starkaste sida men hur svårt kan det va? Okej, ganska svårt....men det ska nog gå bra.

Nu säger jag som Bettan: Hej svejs!


Jag hatar regn, vind och kyla....höst alltså

De senaste dagarna har jag planerat att ta bussen till skolan p.g.a. regn och lathet. Försök 1 misslyckades för att jag inte kan klockan eller något, fick cykla och kom nästan en timme för sent. Försök 2 misslyckades också för att jag hellre satt inne och tittade på vakna med the voice en kvart till än gick ut till bussen. Men lite tur var väl det för annars hade jag missat att en hel kyrka i ryssland har blivit stulen! Jag menar en riktig kyrka med två våningar. Ena dagen var kyrkan där, men under natten har några varit där och plockat ner kyrkan, tegelsten för tegelsten och kört iväg den, så nästa dag när invånarna i den lilla byn vaknade var kyrkan borta.


Mitt hjärta har en frusen inneboende som inte mår så bra



När vinet glöder i de fyllda glasen
och vi börjar bli i gasen
då lossnar tungans band
Vi som gått omkring vart så blyga
vi slutar upp att smyga
modet kommer efter hand

Hej, tjo och klackarna i taket
nu visar vi helt naket hur modiga vi är
Inga ord kan bli för stora
vad har jag att förlora
Så är det med det!


Senare när berusningen har lagt sig
och det som jag har sagt dig
verkar ganska meningslöst
Då undrar jag över hur du ser mig
man får se upp hur man beter sig
och då skrattar jag nervöst


Mitt hjärta har en frusen inneboende
med pajat självförtroende
som inte mår så bra
Hon plockar fram allting
jag gömmer minns allting jag glömmer
Hon säger att hon är jag


My day, i korta drag

Söndag. Jag sov bort halva dagen tills min pappa kom in och väckte mig. Jag var visserligen vaken men han räknar ligga i sängen och kolla på film till kategorin sova tror jag. Sen har jag spenderat eftermiddagen med Lina. Hon påpekade att jag gör röstimitationer av folk jag pratar om, särskilt en speciell person. Gud, jag måste sluta med det!

Och så blev det ju bussresa till örebro också. Jag gillar inte riktigt det här med att alla är så tysta på bussen. Jag vet ju inte om de lyssnar på vad jag säger då. För jag och Annih hade mycket att prata om så vi babblade ju på där, inget ont anande om att personen bakom spelade in vårt samtal och skickade till någon hemlig polisorganisation. Nej nu överdriver jag, men jag gillar sånt.

När vi stod och väntade på 12:an på resecentrum så fick vi ett kärt återseende av en gammal klasskompis med rosa hår som gjorde oss till passiva rökare. (Inge illa förövrigt, bara röken jag inte gillar).


Stackars Lars och stackars pappa

Igår ringde min pappa för första gången i sitt 45-åriga liv in till ett tv-program och röstade! Självklart lyckas han rösta på den personen som åker ut, nämligen Lars, det var ju lite ovärt så nu ska han återgå till att varken rösta eller titta på program som idol. Jag tyckte faktiskt också att det var lite synd att Lars åkte ut, men jag tror Kevin kommer vinna hela skiten, han är bäst! Det tycker pappa med :D. (Man kan ju undra varför han röstade på Lars då?)

Snart kommer farmor och hämtar oss och jag drar på parteeey i min paljettklänning! Jag skulle köpt en åt farmor med så vi kunde matchat.

onsdag

Onsdagar är sköna dagar. Mitt i veckan, bara två dagar till helg och vi slutar skolan i alldeles lagom tid enligt mig. Hinna med att göra nånting efter skolan kan ju faktiskt vara kul. Inte för att jag ska göra något seciellt idag men.. Jag tänkte städa och diska (ser verkligen ut att behövas), kanske åka upp på stan en lite sväng o köpa strupbyxor och så åka och träna och sen komma hem till den nystädade lägenheten och lägga mig och kolla på Grey's Anatomy. Men för att det ska bli möjligt så måste jag sätta igång med städningen nu....snart.
Ciao!

om knölar, radonmätare och friskisvarningar

Jag har värsta knölen på ena handen och jag vetto tusan vart den kommer ifrån. Det är typ som den där knölen alla har fast en till, lite större, lite längre upp. Lite läskig är den tydligen, Louice flög nästan upp i taget när hon skulle peta lite på den. Annih tror på cancer. Min mamma tror att det inte är ett dugg farligt.

Igår kom min granne och ringde på dörren. Hon hade med sig två radonmätare som jag skulle lägga nånstans i lägenheten och låta ligga där tills den 30:e januari. Hon sa någonting om någon lag så det var väl bäst att göra som hon sa. Men det visade sig att det inte bara var att lägga dom där små svarta dosorna nånstans. Nej det var med en lång lista vart dom inte fick ligga.
-Inte närmare fönster, vägg, dörr eller element än 1,5 meter.
-Inte på golvet.
-Helst inte i köket.
-Inte i badrummet.
Ni som varit i min lägenhet förstår nog att det blev lite problems för mig att uppfylla alla dessa krav. Men jag har hängt upp dom lite fint i ett snöre.

Jag glömde träningskortet hemma idag så jag fick en varning (men lyckades lirka mig in på träning ändå). Men jag som redan har en varning. Nu får jag väl inte boka pass längre. Vad ska jag göra då? Jag kommer få gå på dom pass som blir över som ingen annan vill gå på, ja så kommer det bli! Bella fick också sin andra varning för att hon kom försent. Men hon har inte gjort sig förtjänt av sin första varning så hon blev lite tjurig på personalen xD.


What a night...

hahaha det här bjuder jag på. Inte ens Marias "vända upp och ner på bilden för att bli snygg trick" fungerar. Jag måste nog säga att det här kan ha varit den skabbigaste morgonen i mitt livs historia.


-Jag halkade på ett bananskal, ungefär som när jag halkade med i idol


RSS 2.0