Sunny Saturday

Igår var tjejerna här och grillade. Det var riktigt trevligt med massa tjejsnack :).

  

Idag visade jag min moppe att jag lever. Jag har ju tyckt lite synd om den eftersom den inte har varit allt för flitigt använd. Men idag körde jag upp till jobbet minsann.

Senare blev det cykeltur samma väg också med Annix upp till Lajnas match. Vi speedade som fan! Bränna brännan och kalorierna samtdigt you know.


Sämst :)

I helgen talade min bror om för mig att min blogg suger. Han har troligtvis rätt. Men jag tycker inte att det gör något att den är sämst och för att inte göra mina 2-3 läsare besvikna så måste jag ju ändå skriva något ibland. 

När det är 25 grader varmt ute och man har väldigt håriga ben så är valet mellan långa eller korta byxor väldigt svårt. Detta drabbade mig imorse. Min personliga stylist Tina Antonsen informerade mig om att jag hade gjort helt fel val. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att raka benen! Känns otroligt lent och skönt nu :).


Indefest

Den stora festen alla väntat på! xD Jag, Maria, Anna, Katarina & Bettan örjade kvällen med att äta pizza, very nice. Efter det bar det av mot Adolfsberg på party, men det blev ju inte riktigt fest förens vi kom dit eftersom vi var festen! Det var riktigt trevligt, många från klassen och massa andra trevliga människor.

Jag måste nog berätta om Robert som målar med sitt eget blod. "Oj jag skar mig på tummen, det slutar inte blöda. Det här måste jag göra nånting av. Jag letar upp en pensel och gör ett konstverk." Det är inte alla som tänker så direkt.

När festen börjar lida mot sitt slut kommer Karro och informerar mig om att sista bussen har gått. Det var ju inte så lyckat, men hon hade nog inte ritkigt koll för av någon märklig anledning lyckades jag och Maria komma med sista bussen in till stan och våra cyklar. På vägen hem cyklar vi på jakt efter chips. Hydro var väldigt stängt så vi frågade en tant om närmaste statiol. Hon förstog så väl oss små ungdomar som kom hem mitt i natten sugna på nått att äta, men hon sa att det inte var värt att åka hela vägen till statiol för lite godis. Så vi gav upp och åkte hem o åt mackor istället.

Vi vaknar garvandes åt kvällens händelser och det tänker vi fortsätta med, garva! Efter att ha vaknat och somnat om ett antal gånger tvingar vi till slut oss själva att gå upp och äta frukost. Efter frukosten drabbas Maria av cellskräck i min lilla lägenhet så vi går ut o lägger oss i solen (Y). Ett dygn i toppklass!

Nu ska jag snart ta bussen hem till Grythyttan (Grahajdi för dig Annih) och tillbringa kvällen med min kära syster och melodifestivalen.

The hair

Jag måste klippa mig! Det är sämst att ha sånt här hår som varken är långt eller kort, och eftersom vägen till kort är betydligt kortare än den till långt så får det bli mitt val. That´s it!


Ny design

Idag hade vi "kunskapsdag" i skolan så att man kunde göra klart det man inte hade gjort eller plugga på prov, väldigt bra tycker jag. Man fick komma och gå lite som man ville. Jag hade tänkt gå dit kl. 10 ungefär och göra klart min hemsida, men jag vaknade kvart i 11 så det var ju lite kört. Jag åkte upp på stan och shoppade istället :). En kofta och en klänning som jag ska sy lite i sen kommer den bli really cute! Men tro inte att jag är helt oambitiös med skolan bara för att jag inte gick dit, för sen åkte jag faktiskt hem och pluggade fysik.

Nu har jag gjort om designen på bloggen oxå, ganska fint tycker jag ;).

Bra Magda, bra!

Imorse gick jag upp kl. 07.15 precis som nästan alla andra dagar och klockan 08.20 parkerar jag cykeln utanför skolan och förundras över vad få cyklar som står där. Det kanske är för kallt för att cykla tänker jag. Jag går in i skolan ca. 1 minut "för sent" och förundras ännu mer över varför ingen annan är där (förutom Tomas Karlsson Niska som alltid verkar sitta som ett ljus i klassrummet). Den smarta jäveln informerar mig om att vi börjar halv 10! Vilket vi har gjort varje måndag hela året, bra Magda, bra!

Nu är jag sjukt trött, säkert för att jag fick sova en hel timme mindre än vad jag borde ha gjort!
Nu ska jag träna, sen ska jag sova.
Ciao

Det är inte sant!

Det snöar ute! Verkligen snöar, stora snöflingor och det är helt vitt på marken!
Det är ju för tusan mitten på maj, vad har det tagit åt vädergudarna kan man undra.
Det var ju 25 grader varmt för en vecka sen men det känns mycket längre bort än så.
Nu ligger både Tina & Louice på stränder i Turkiet och Spanien.. (jag är "inte" avundsjuk)

Take me away!

Första inlägget

Hello!

Alla andra har ju en blogg, så varför ska inte jag ha det?
Det kan ju visa sig att mitt liv är väldigt intressant att skriva om, vem vet :)

Puss&kram


RSS 2.0