Poker vs Ledin

Pokerkväll hos Jonas stod på programet ikväll. Vi började med en övnings-omgång som efter att Simon vunnit allt för många runda saker (vad dom nu heter) spårade ur en aning. Vilket de två blondinerna inte hade något alls emot (a). Så lagom tills mannen, myten, moderaten Johan Danckvardt kom, redo för poker med höga insatser satt vi och byggde torn och taggade för Tomas Ledin. Dankis grät floder för att han inte fick spela nån poker, stackarn.

Sjungande cyklade vi upp på stan och blandade oss med pensionärerna som diggade Tomas starkt! Vi träffade Bettan också, hon diggade inte Tomas, hon pissade på honom. Jag diggar Tomas minst lika mkt som pensionärerna!
"Inatt är jag din, inatt är du min! Och ingen ska få ta natten ifrån oss!" Det är ju nice, dansa!
"Sommaren är kort, det mesta regnar bort, men nu är den här.."
Men låten med stort L den vi väntade på låt efter låt: "Oöoö oöoö ööoö, hon är flickan som gör allt för att göra mig lycklig!" Kom den? Nej den kom inte. Sorg i hjärtat.  


Vilken jävla smäll!

Amandas cykeldäck expolderade! Jag fick typ lock för öronen och en gubbe fick typ hjärtattack! Stackars gubben. För övrigt trevlig eftermiddag med Mandy, fönstershopping och prat om allt som har hänt sen sist.

En vecka i skolan avklarad nu, det går lite för fort att komma in i rutinerna. Känns längesen det var lov och det är 10 veckor kvar till nästa, 10 veckor som är lika långt som hela sommarlovet. Men sluta klaga tror jag att jag ska göra.

Mamma Mia!

Sommarlovets näst sista dag tillbringades med Izabella och på bio. Vilken härlig film det var! En så som man blir glad av, och den sista kvarten satt jag och väntade och hoppades på att alla människor i den fullsatta biosalongen skulle ställa sig upp och sjunga, det hade ju varit jätteroligt! Är det inte sånt som medelålders människor och pensionärer (vilket det fanns massor av) gör utan att skämmas? Jag viskade till Bella att hon skulle starta det hela men hon var inte på min idé så vi satt tysta filmen ut...

Imorgon är det bäst att se till att sova ut och ha riktigt roligt, för på tisdag är det allvar!

Lugg






00.38

Nu har jag jobbat min absolut sista dag för den här sommarn. Skulle ju egentligen inte jobba något varken den här eller nästa vecka. Men när chefen ringde, klockan halv 9 på morgonen i tisdags efter att jag sovit i ungefär 3 timmar, och bad på sina bara knän att jag skulle jobba några timmar kunde jag inte annat än nästan i sömnen ge honom ett ja, han lovade att inte ringa mig mer i sommar.

Så där var jag, halvt uttråkad i kassan och tittade "imponerat" på när Sebbi sköt upp pennor i taket, när jag plötsligt får ett uppiggande sms av Tina! Middag med mina Örebro-tjejer den 14:e, ska bli kul för jag har saknat er!!! <3

Good night, sleep tight!

Ibland tar det lite tid innan man får svar

Lina säger:

spelar wow om du undrar ^^

Lina säger:

hhahah ja döda nån slags gris.. ja vettofan va ja håller på med asså fattar inte de minsta!



RSS 2.0